філе стегна, гомілки або грудки 30-40 хвилин.Jun 13, 2020

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готово. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готово.

Nov 19, 2012

1,5 години Покласти в киплячу воду гомілки індички. Дочекатися повторного закипання води та варити гомілки індички близько 1,5 години на повільному вогні.

М'ясо для супу Підійдуть будь-які частини птиці. Щоб зробити бульйон трохи менш жирним, найкраще зняти шкіру з індички. Великі шматочки, гомілки та стегна, варяться на мінімальному вогні близько 1.5 години.