Пастеризоване молоко у закритій упаковці придатно не більше 7 діб. Ультрапастеризоване – не менше 1 місяця. Стерилізоване – 6 місяців. Сухе молоко зберігається 7 місяців при температурі трохи більше 10°С.

ВІДПОВІДЬ ЕКСПЕРТУ: – Швидше за все, це було ультрапастеризоване молоко. Звичайно, найчастіше воно розливається в асептичних умовах і може зберігатися за кімнатної температури до півроку.

10 годин Пастеризоване молоко у відкритому пакеті зберігається у холодильнику не більше 5 діб. Це максимальний термін, коли поживна цінність і смакові властивості продукту залишаються незмінними. У житловому приміщенні. При кімнатній температурі молоко може зберігатися після розтину не більше 10 годин, потім поступово скисає.