При температурі нижче 3°С овочі зберігаються близько 10 діб, а у вакуумі – до 50 діб. Температура нижче -18 ° С дозволяє плодам залишатися готовими до вживання до 8-10 місяців, а при використанні вакуумного пакування в морозильній камері термін придатності можна збільшити до 2 років.
Вакуумна упаковка може продовжити час зберігання овочів та фруктів у кілька разів. Смак, запах, свіжість та приємний вигляд при цьому зберігаються.
Термін зберігання продуктів у вакуумній упаковці
В холодильнику | Без вакуумної упаковки (добу) | У вакуумної упаковки (добу) |
---|---|---|
Свіжа зелень | 2-3 дні | 7-14 днів |
Салат-латук | 3 днів | 6-8 днів |
Свіжі фрукти | 3-7 днів | 8-20 днів |
Десерти | 5 днів | 10-15 днів |
•Sep 23, 2016
Вакуумування фруктів та овочів, що передує заморожуванню, дозволяє краще зберегти їх природні властивості, а також уникнути зміни характеристик через заморожування.