При температурі нижче 3°С овочі зберігаються близько 10 діб, а у вакуумі – до 50 діб. Температура нижче -18 ° С дозволяє плодам залишатися готовими до вживання до 8-10 місяців, а при використанні вакуумного пакування в морозильній камері термін придатності можна збільшити до 2 років.

Вакуумна упаковка може продовжити час зберігання овочів та фруктів у кілька разів. Смак, запах, свіжість та приємний вигляд при цьому зберігаються.

Термін зберігання продуктів у вакуумній упаковці

В холодильникуБез вакуумної упаковки (добу)У вакуумної упаковки (добу)
Свіжа зелень2-3 дні7-14 днів
Салат-латук3 днів6-8 днів
Свіжі фрукти3-7 днів8-20 днів
Десерти5 днів10-15 днів

•Sep 23, 2016

Вакуумування фруктів та овочів, що передує заморожуванню, дозволяє краще зберегти їх природні властивості, а також уникнути зміни характеристик через заморожування.