Необхідною умовою зберігання буде наявність герметичної упаковки. Вершкове масло загортають пергамент або фольгу, а потім поміщають в щільний поліетиленовий пакет. Добре зав'язують його, щоб олія не ввібрало у собі сторонні запахи (овочів, м'яса чи риби). Забирають у морозилку.

У холодильнику для того, щоб продовжити термін його придатності, можна перекласти олія у маслянку з непрозорою кришкою. тоді термін зберігання збільшиться до 15 діб. олія, упаковане у фольгу, можна залишити зберігати у заводській упаковці та після розтину.

Так, вершкове масло можна заморожувати для тривалого зберігання. При температурі до -18 ° C в морозильнику ви можете зберігати запаси олії близько одного року і всі цінні якості продукту збережуться. При -12°C термін придатності продукту становитиме дев'ять місяців.

при температурі (3±2)ºС – 35 діб. В торгівлі олія повинно зберігатися не більше 35 діб із дати його надходження до магазину. Для покупців – термін придатності відраховується з дати виробітку вершкового маслаі він не повинен перевищувати 120 діб.