На полиці холодильника при температурі +2-4С риба може зберігатися до двох діб. Натерту зсередини та зовні соком лимона і загорнуту в клапоть натуральної тканини. кету зберігають у холодильнику до чотирьох днів. До місяця кета зберігає свої смакові якості в глибокому посуді, засипаному шматочками льоду.
Розміщення солоної риби в морозильній камері за температури до -8 градусів дозволяє продовжити термін зберігання до півтора місяця. Якщо продукт упакований у вакуумні пакети, а температурний режим налаштований на -8 і нижче градусів, свіжість солоної риби зберігається протягом півтора-двох місяців.
Охолоджений морепродукт на верхній поличці холодильника допустимо зберігати не більше 5 діб. Бажано приготувати рибу раніше за цей термін. Зберігати солону чи копчену рибу в герметичній упаковці допустимо протягом всього терміну придатності.
При температурі від 0 до +5 ° C її можна зберігати до 30 діб, при температурі від 0 до -5 ° C – до 2 місяців.