Профільтруйте масло, а потім викиньте внутрішній фільтр. Можна фільтрувати гаряче масло, фільтри витримують температуру 204°С. Важливо! Масло може обпекти навіть при температурі 65°С, тому використовуйте тримач фільтра та надійні рукавички при проведенні процедури.Jun 10, 2021

  1. Охолодити Закінчивши смаження, якнайшвидше вимкніть вогонь і дайте маслу повністю охолодитися до кімнатної температури. …
  2. Процідити Відпрацьоване олія пролийте через дрібне сито, застелене парою шарів марлі. …
  3. Зберігати Перелийте проціжену рослинну олія у чисту ємність.

Nov 6, 2022

Повторне використання олії для смаження виявилося смертельно небезпечним Повторне використання олії для смаження сприяє прискоренню розвитку ракових метастазів. Такого висновку дійшли вчені з Університету штату Іллінойс (США), пише «Вечірня Москва».

Компанії з переробки відходів приймають не тільки упаковку, але й жири, які також можуть бути вторинною сировиною. Тож можна зібрати олія у пластикову ємність і віднести до пункту прийому для подальшої утилізації.