Спосіб приготування: покласти локшину і приправи в 550мл (3 склянки) окропу і варити 5хвилин. Зняти з вогню та подати до столу. Енергетична цінність калорії (на 100гр.)

Найбюджетніший варіант популярної локшини Шин Рамен Нонгшим – пачка в 120 г.Спосіб приготування:

  1. Викладіть у чашку локшину та вміст пакетиків;
  2. Залийте 500 мл гарячої кип'яченої води;
  3. Готуйте в мікрохвильовій печі (1000 Вт) 4 хвилини, або на плиті в каструлі 5 хвилин.

У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.