Спосіб приготування: покласти локшину і приправи в 550мл (3 склянки) окропу і варити 5хвилин. Зняти з вогню та подати до столу. Енергетична цінність калорії (на 100гр.)
Найбюджетніший варіант популярної локшини Шин Рамен Нонгшим – пачка в 120 г.Спосіб приготування:
- Викладіть у чашку локшину та вміст пакетиків;
- Залийте 500 мл гарячої кип'яченої води;
- Готуйте в мікрохвильовій печі (1000 Вт) 4 хвилини, або на плиті в каструлі 5 хвилин.
У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.