Давайте розберемося, як зберігати домашній зефір, скільки часу і в яких умовах. Домашній зефір готується лише з натуральних інгредієнтів. У зв'язку з цим, термін придатності при кімнатній температурі становить 3-5 днів, а холодильнику 5-7 днів. Оптимальна температура для зберігання зефіру від +5 до +20 градусів.

Де краще зберігати домашній зефір Зефір домашнього виробництва рекомендується зберігати у герметично упакованій тарі під закритою кришкою. Кімнатна температура не вище 25 градусів, відносна вологість 75%. У темному та сухому місці продукт довше збереже свої смакові характеристики та форму.

Термін зберігання домашнього зефіру У середньому ми рекомендуємо зберігати зефір, приготовлений з додаванням цукру трохи більше 14 діб. Якщо Ви хочете збільшити термін, краще приготувати зефір з додаванням глюкозного сиропу, так зефір можна Використовувати протягом 25 діб.

Зефір на альбумін з інвертним або глюкозним сиропом відмінно зберігається 7 діб в холодильникуа безе 14 діб у герметично закритому пакеті або контейнері.