У жодному разі не бери вилку і ніж – хачапурі їдять руками. Відламуй від краю лавашного "човника" шматочок, перемішуй їм яйце і сирну начинку і їж. Від кожного краю відламуй шматки по черзі, плавно наближайся до центру, тільки так ти оціниш смак хачапурі по-аджарськи.

🤔 Правила прості: 1⃣ Відкладіть вилку з ножем – за традицією хачапурі по-аджарськи їдять руками; 2⃣ Відламайте від краю «човника» шматочок, перемішайте їм яйце та сирну начинку; 3⃣ Насолоджуйтесь!

Усередині — суміш імеретинського сиру та сулугуні, перед подачею додають ще сире яйце та трохи вершкового масла. Це хачапурі прийнято є руками, відламуючи хлібний край і мачучи його в начинку. Постукайте пальцем по тесту, звук має бути глухим – отже, ачарулі добре спекли.

Хачапурі прийнято є руками. Від «бортиків» човники з тіста відламуються невеликі шматки гарячого м'якуша, який занурюється в суміш із розтопленого сиру, олії та майже рідкого яєчного жовтка.