Баранські яйця в кулінарії Обов'язково промити баранячі яйця, нарізати їх часточками і потім відварити в солоній воді 7-10 хвилин|мінути|. Промиваючи окропом, можна нарізати так, як потрібно за рецептом і готувати баранячі яйця далі. Барань яйця традиційно готують на Кавказі та в Азії, рецептів приготування досить багато (калоризатор).

баранячі яйця – Це вишуканий делікатес, що відноситься до категорії субпродуктів. Найбільше визнання продукт отримав Азії та Кавказі. за смаку сім'яники гірської тварини нагадують нирки, проте відрізняються від них відсутністю специфічного запаху і необхідності замочування перед приготуванням.

900 руб/кг.

Харчова цінність та хімічний склад "Смажені баранячі яйця".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Калорійність671.1 кКал39.9%
Білки34.5 г45.4%
Жири57.2 г102.1%
Вуглеводи0.3 г0.1%