Баранські яйця в кулінарії Обов'язково промити баранячі яйця, нарізати їх часточками і потім відварити в солоній воді 7-10 хвилин|мінути|. Промиваючи окропом, можна нарізати так, як потрібно за рецептом і готувати баранячі яйця далі. Барань яйця традиційно готують на Кавказі та в Азії, рецептів приготування досить багато (калоризатор).
баранячі яйця – Це вишуканий делікатес, що відноситься до категорії субпродуктів. Найбільше визнання продукт отримав Азії та Кавказі. за смаку сім'яники гірської тварини нагадують нирки, проте відрізняються від них відсутністю специфічного запаху і необхідності замочування перед приготуванням.
900 руб/кг.
Харчова цінність та хімічний склад "Смажені баранячі яйця".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 671.1 кКал | 39.9% |
Білки | 34.5 г | 45.4% |
Жири | 57.2 г | 102.1% |
Вуглеводи | 0.3 г | 0.1% |