Копчена курка – готове до вживання страву. Її додають до салатів, подають у вигляді нарізки на святковий стіл. Бутерброди з ароматним м'ясом підходять для сніданків та пікніків. Курятина поєднується з помідорами, квасолею, грибами, сирами, морквою, фруктами.

Копчена куряча грудка гарна і як самостійна страва, та як інгредієнт до салатів та закусок. Її додають у запіканки, піци та пироги, заправляють гарячі страви для надання. копченого аромату.

Склад та корисні властивості курячої копченої грудки Курка рекомендована спортсменам, як м'ясо з низькою жирністю та високою кількістю білка. Крім того, куряче м'ясо містить у значних кількостях вітаміни A, групи В та РР. Дуже багата куряча копчена грудка залізом.