Сьогодні в Латинській Америці, Азії та Африці корінь юкки, А точніше його біла хрустка м'якоть, захована під міцною шкіркою, є важливим джерелом харчування і з успіхом замінює картопля. У ньому багато крохмалю, а також клітковина, білок, мінерали та вітаміни.

Свіжу юку надзвичайно приємно чистити. Для цього всього-то і треба, що зробити ножем поздовжній розріз і руками зняти верхній одеревенілий шар. Під ним виявиться біла серцевина коренеплоду: джерело незвичайної енергії, що живила основні цивілізації доіспанської Америки.

Приймати: 1 капсулу 1-2 рази на день із їжею. Юкка – одна з найкращих цілющих рослин для проведення очищення та детоксикації організму. Особливо корисна при порушеннях обміну речовин, хронічних захворюваннях кишківника та суглобів.