3 години Як готувати м'ясо в коптильні На ґратах розкладаємо шматочки м'яса, і відправляємо їх у коптильнюколи температура всередині досягне 80 градусів. Час копчення м'яса за цією технологією – 2-3 години.

Підготуйте коптильню – застеліть дно фольгою для жиру, насипте тирсу (підійдуть вільхові) і встановіть ґрати. Покладіть на ґрати м'ясо, закрийте кришку та коптить протягом 50 хвилин. Приблизно всередині процесу один раз відкрийте кришку і випустіть дим. Готове м'ясо вийміть із коптильні, наріжте і подайте на стіл.

Процес копчення у домашній коптильні займає 15-20 хвилин, далі продукти готуються за рахунок високої температури. Саме на такий час тління потрібно розрахувати кількість тріски. Це приблизно 1 жменька або 60-80 грамів. Якщо тріски буде занадто багато, обробка димом, що затягнулася, надасть гіркоту копченостям.