Еритрит у випічці Ерітрітол можна, можливо нагрівати до 180 градусів, тому він чудово підійде для випікання. Навіть при 121 градусі він плавиться, але не карамелізується як цукор, тому не робить випічку щільніше. Щоб печиво на еритріте не розтеклося по деко потрібно додати у тісто яйця, які «склеять» усі інгредієнти.

Так як еритріт приблизно на 70 відсотків солодше цукрубажано використовувати його у співвідношенні 1: 1,25. Наприклад, якщо для рецепту потрібна 1 склянка цукру, ви повинні використовувати 1,25 склянки еритриту.

При 121°C він плавиться, але не карамелізується як цукор, тому не «збирає випічку», робить її щільніше. Щоб печиво на еритріте Не розтеклося по деку потрібно додати в тісто інші інгредієнти, що «склеюють» – яйця, псиллиум, камедь.