Встановіть скороварку джерело тепла. Необхідно додати мінімальну кількість води або будь-якої іншої рідини для утворення пари. Але ніколи не заповнюйте скороварку більш ніж 2/3. При приготуванні їжі, у процесі приготування якої утворюється піна, не заповнюйте скороварку більш ніж наполовину.

Свинина (після попереднього обсмажування) від 12 до 15 хвилин. Яловичина (після попереднього обсмажування) від 12 до 15 хвилин. Курка від 20 до 30 хвилин

Правила використання скороваркою Мінімальна кількість рідини для безпечної роботи – 2 склянки. Максимальний обсяг заповнення скороварки не повинен перевищувати ⅔ її обсягу, а при варінні продуктів, що мають здатність набухати під час варіння (сухі овочі), — половини обсягу.