Для ікри чудово підійдуть несолодкі крекери, галети чи тонкі хлібці. Ікру також часто подають у тарталетках чи волованах. Замість вершкового масла для вмісту таких закусок можна приготувати ніжний крем із м'якого сиру та жирних вершків, прикрасити блюдо оливками та зеленню.
Лососева ікра чудово поєднується з вершковим маслом, легким сирним сиром, сметаною, а також з яйцями та хлібом. Маючи яскравий і неповторний смак, Червона ікра може стати чудовим доповненням до багатьох страв та якісно перетворити їх.
Дієтологи пояснили, як правильно є цей продукт, щоб не зашкодити здоров'ю. Зокрема, не варто змішувати вершкове олія і червону ікру. На хліб варто змащувати щось одне. Ікра містить багато жиру.
Бутерброди з червоною ікрою не повинні подаватися на стіл із вершковим маслом. Про це розповіла лікар-дієтолог Наталія Денісова, повідомляє newsyou. За словами експерта, хліб можна є або з ікрою або з вершковим маслом.