Надіслати пакети з фаршем у морозильну камеру. Можна за допомогою дерев'яної шпажки сформувати з фаршу, викладеного в пакет, квадратики та заморозити пласт фаршу у такому вигляді. Потім можна буде просто відламувати кілька квадратиків фаршу, необхідне для приготування страви.

Цибуля вступає з м'ясом в окисну реакцію, і маса швидко пропадає. До того ж, у морозилці цибуля втрачає запах, а після розморожування на смак овоч не такий терпкий. Будь-який фарш краще заморожувати у чистому вигляді, без цибулі, яєць, молока, манки.

Краще зберігати фарш у холодильнику у тій упаковці, в якій він був куплений; Не відкривайте упаковку до початку приготування. Фарш можна також заморозити, у цьому випадку його можна, можливо зберігати до 3-4 місяців без шкоди для його якості.

За допомогою качалки розкачайте м'ясо до товщини 1 см: ви повинні добре бачити текстуру фаршу. Відіжміть з пакета повітря та запечатайте. На пакеті напишіть маркером дату упаковки, тип м'яса та його вага. Покладіть пакети у морозильну камеру.