Так, невеликий телячий приготується приблизно за 2 години. Субпродукт вагою кілограм-півтора відварюється приблизно 3 години, а двокілограмовий – в середньому 3? Щоб переконатися, що страва готова, досить просто проткнути кінчик мови вилкою. Якщо зубці легко входять і виділяється прозорий сік – варіння закінчено.

Готову мову необхідно вийняти з бульйону і занурити у холодну воду. Це потрібно для того, щоб зняти жорстку плівку. Якщо цього не зробити та дати мови охолонути, зняти Шкірку можна буде тільки, зрізавши її ножем. Гаряча мова, занурена в холодну воду, після охолодження чиститься легко.

Як правильно чистити яловичий мова перед варінням

  1. мова промийте під прохолодною водою, щоб змити бактерії та забруднення. …
  2. після замочування покладіть мова на друшляк, дочекайтеся, щоб вся вода стекла. …
  3. за допомогою ножа починайте шкрябати мова з усіх сторін. …
  4. Наберіть в каструлю гарячої води, поставте її на плиту.

Dec 19, 2018