Спосіб №1

  1. Зробіть круто солоний розчин: на один літр холодної води вам знадобиться половина склянки солі.
  2. У ємність із солоним розчином покладіть ікру, попередньо розламавши Ястики на кілька шматків. …
  3. Залишіть на дві години.
  4. Після закінчення часу, Ястики можна буде легко видалити руками.

Закладаємо в каструлю з гарячою водою ікру і починаємо інтенсивно розмішувати вміст вилкою. Робити це потрібно швидко. 1 хвилини інтенсивних дій буде цілком достатньо! У процесі перемішування вилкою, плівка дуже легко розривається і звільняється від ікри.

2 Очищаємо продукт за допомогою віночка і розсолу Візьми 1 літр чистої води, залий її в каструлю, змішай з 30 г солі. Доведи до кипіння, залиши охолоджуватися приблизно до 45 градусів. Коли розсіл досягне потрібної температури, дуже акуратно опусти плівковий мішечок з ікрою в каструлю, починай помішувати вміст віночком.