Червона ікра, як і чорна, є джерелом вітамінів і мікроелементів, що рятують при зниженому. гемоглобіні….П'ять супер-продуктів:

  • Чорна ікра миттєво підвищує гемоглобін!
  • Фісташки – рекордсмени за вмістом заліза.
  • Пломбір швидко підвищує гемоглобін!
  • Червоне м'ясо дуже ефективне.
  • Гранат.

Тому, при корекції рівня гемоглобіну в організмі хоча б на якийсь час краще відмовитися від молока та молочних продуктів. Якщо це неможливо, їжте залізо – і кальцій містять продукти в різний час. Засвоєння заліза також знижують чай та каву, при низькому гемоглобіні їх не варто пити під час та після їжі.

До раціону необхідно включити продукти, багаті на залізо: червоне м'ясо, печінку, ягоди, овочі та фрукти, гречку. Прийом залізовмісних препаратів.