Гренадіном підфарбовують цукор, який згодом прикрасить випічку, додають до джемів, желе та інших десертів, а також з ним. можна, можливо подати морозиво – переважно пломбір або ванільне. За допомогою цього сиропу можна, можливо приготувати оригінальну випічку, наприклад, додаючи його до ягід для начинки.
Гренадін добре поєднується з
- горілкою
- м'ятою
- трипл секом
- полуницею
- ананасовим соком
- темним ромом
- самбукою
Гренадин (англ. Grenadine) – густий солодкий сироп червоного кольору, що отримується з зерен гранату та червоних ягід. Зазвичай використовується при приготуванні алкогольних та безалкогольних коктейлів як підсолоджувач, а також для зміни кольору напою. Застосовується також при приготуванні десертів та салатів.
Рецепт: налити в чарку гренадінзверху укласти шар Блю Кюрасао. В окремій стопці змішати горілку із вершками до однорідної консистенції білого кольору. Третім шаром укласти горілку із вершками. Випити коктейль залпом.Прапор Росії.
- горілка – 15-20 мл;
- сироп гренадін – 20 мл;
- лікер Блю Кюрасао – 20 мл;
- вершки – 5-7 мл.
Dec 14, 2018