Гренадіном підфарбовують цукор, який згодом прикрасить випічку, додають до джемів, желе та інших десертів, а також з ним. можна, можливо подати морозиво – переважно пломбір або ванільне. За допомогою цього сиропу можна, можливо приготувати оригінальну випічку, наприклад, додаючи його до ягід для начинки.

Гренадін добре поєднується з

  1. горілкою
  2. м'ятою
  3. трипл секом
  4. полуницею
  5. ананасовим соком
  6. темним ромом
  7. самбукою

Гренадин (англ. Grenadine) – густий солодкий сироп червоного кольору, що отримується з зерен гранату та червоних ягід. Зазвичай використовується при приготуванні алкогольних та безалкогольних коктейлів як підсолоджувач, а також для зміни кольору напою. Застосовується також при приготуванні десертів та салатів.

Рецепт: налити в чарку гренадінзверху укласти шар Блю Кюрасао. В окремій стопці змішати горілку із вершками до однорідної консистенції білого кольору. Третім шаром укласти горілку із вершками. Випити коктейль залпом.Прапор Росії.

  1. горілка – 15-20 мл;
  2. сироп гренадін – 20 мл;
  3. лікер Блю Кюрасао – 20 мл;
  4. вершки – 5-7 мл.

Dec 14, 2018