Правильне час для віскі – Вечір. Алкоголь потрібно трохи охолодити, для цього краще використовувати спеціальні віскі-Камінці. Келихи у формі тюльпанів або товстостінні тумблери наповнюють на третину. Перший невеликий ковток має бути повільним — потримайте напій у роті кілька секунд, оцініть смак та аромат.Apr 13, 2018
Чим закушують віскі
- Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
- М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі лосось).
- Купажований віскі із трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці).
Ніколи не розбавляйте віскі водою з крана – жорстка вода з хлором уб'є все прекрасне в ароматі та смаку. Ви вільні вибирати, з чим краще пити віскіАле найпростіший і надійніший варіант – бутильована негазована або содова вода.
Скотч, бурбон та інші види міцного напою можна, можливо вживати в чистому вигляді, без гастрономічної пари, або з різними стравами. Вибір закуски зазвичай залежить від сорту віскі.