Слово "гриль" походить від французького griller – смажити. Це закрита жаряна шафа з ґратами та ґратами: на рожках готують тушки птиці, на ґратах – великі шматки м'яса. «Грилем» ж найчастіше називають і саму жару.23 Apr 2022

Відповідь проста! Використовувати "хоспер", який призначений для закритих приміщень. Він дозволить приготувати таку ж смачну, соковиту, ароматну страву.

В сучасному світі барбекюшницею прийнято називати гриль із ґратами.

З розвитком культури грилінгу з'явилися й інші види пристроїв, що використовують для теплової обробки вугілля, газ, електрику.

  • Мангал на вугіллі Деревне вугілля – чудова альтернатива дровам. …
  • Газовий мангал Пристрої на газі часто можна зустріти у закладах громадського харчування. …
  • Електромангал