Полудень – Легкий прийом їжі між обідом і вечерею, також назва їжі, для цього приготовленої. Закуска – їжа, яка подається перед основною стравою, або як самостійна легка трапеза. Закускою також називають те, чим заїдають з'їдене чи випите.

Історія та походження назви Ще одна версія (як найбільш ймовірна, що підтверджується в словнику Даля) говорить про те, що «полуденок» – це легкий перекус, приймання їжі опівдні (16 годин дня), між обідом та вечерею. Полудень був легким, що складався з продуктів, які можна було взяти із собою.

Supper Supper пізня вечеря. Це легкий прийом їжі перед сном, найчастіше салат, чай чи фрукти.

lunch – Обід; dinner – вечеря, яку зазвичай їдять о шостій-сім годині вечора; supper — теж вечеря, але пізніша і легша.