Такі ресторанчики називаються Buffet. Ми їх так і називаємо – "буфетами". Вони є з різними національними кухнями, я більше люблю китайські, про них розповім. У тих, що дорожчі, вхід до закладу в обід коштуватиме $13, а ввечері – $20.3 May 2020
True cost – система роботи ресторану, за якої гість платить за вхід, проте ціни в меню нижче, ніж в інших закладах. В останні два роки Казань переживає бум ресторанів та барів, які дотримуються цієї концепції, — «Інде» перераховує їх та розповідає, що в них подають.
Різновиди За асортиментом реалізованої продукції поділяються на: кав'ярня, кафе-пекарня (кондитерська), кафе-Морозиво, кафе-гриль, кафе-бар, інтернет-кафе та кафетерій; За місцем розташування: стаціонарне та вуличне.
"Фрі–флоабо free flow означає "вільний рух". У випадку з ресторанами – це вільний рух як відвідувачів, так і їжі. Ознаки концепції: приготування всіх страв на очах у відвідувачів, відсутність офіціантів, наявність відкритої кухні, великий і різноманітний асортимент, невисокі ціни .