Крім відомих та поширених видів спагетті ще існує чорна локшина, зелена, червона та помаранчева, з додаванням чорнила каракатиці, шпинату, буряків та моркви відповідно.
- Пшенична локшина для WOK. …
- Локшина удон …
- Локшина змін …
- Локшина рамен …
- Локшина соба …
- Рисова локшина або фунчоза
Sep 27, 2018
Рамен (라멘,拉麺,柳麺 ра:мен) – це японський суп з локшиною зі смаком умами, приготований з пшеничного локшини та різних пікантних добавок. У відмінність від рамена, його зазвичай готують свіжим, і при приготуванні таких фірмових бульйонів, як тонкоцу, при приготуванні дуже уважно ставляться до інгредієнтів та технології.
Основне відмінність удона від рамена – при приготуванні локшини не використовується лужна вода кансуй. При приготуванні удона використовується найтовстіша локшина – від 2 до 4 мм в діаметрі. Колір локшини може бути від білого до брудно-білого, а консистенція м'яка та еластична.