Крім відомих та поширених видів спагетті ще існує чорна локшина, зелена, червона та помаранчева, з додаванням чорнила каракатиці, шпинату, буряків та моркви відповідно.

  • Пшенична локшина для WOK. …
  • Локшина удон …
  • Локшина змін …
  • Локшина рамен …
  • Локшина соба …
  • Рисова локшина або фунчоза

Sep 27, 2018

Рамен (라멘,拉麺,柳麺 ра:мен) – це японський суп з локшиною зі смаком умами, приготований з пшеничного локшини та різних пікантних добавок. У відмінність від рамена, його зазвичай готують свіжим, і при приготуванні таких фірмових бульйонів, як тонкоцу, при приготуванні дуже уважно ставляться до інгредієнтів та технології.

Основне відмінність удона від рамена – при приготуванні локшини не використовується лужна вода кансуй. При приготуванні удона використовується найтовстіша локшина – від 2 до 4 мм в діаметрі. Колір локшини може бути від білого до брудно-білого, а консистенція м'яка та еластична.