Найдорожча яловичина у світі – це яловичина корів Wagyu. Ці японські корови харчуються найкращою травою, і їм надається найкращий догляд. Саме тому мармурове м'ясо цих корів особливо ніжне та надзвичайно дороге. У Європі 200 грам філе коштує понад 100 $.Apr 3, 2009

Вагю – саме дороге і найрідкісніше у світі мармурове м'ясо. Це м'ясо виключно японських корів. Їх вирощують в особливих умовах із використанням технологій, секрети яких японці ревно оберігають. Справжню вагу можна спробувати лише в Японії.

Вирізка Вирізка сама цінна частина яловича туш. Вона нежирна, ніжна, смачна. З вирізки виходять чудові стейки (філе-міньйон), ростбіф, шашлик, азу та м'ясо по-бургундськи.

Технологія отримання такого м'яса є досить складною, тривалою і дорогою, так що в промислових масштабах воно не виробляється. Це найдорожче м'ясо на планеті одержують від особливої ​​породи корів Вагіу, яких упродовж багатьох століть вирощували лише в Японії та в інші країни світу не експортували.