Щоб зробити смачну яєчну страву пишною та ніжною, молоко можна, можливо замінити невеликою кількістю кип'яченої води або використовувати тільки яйця і спеції. Для більшої ситності готового омлет застосовують різні додаткові продукти: шинку, сосиски або ковбасу, сало, овочі, сир, зелень, гриби.
Яєчня – Страву, що готується на сковороді з розбитих яєць. У російській мові різняться яєчня-окуза, в якій жовток повинен по можливості залишитися цілим, і яєчня– балаканина, в якій яйця перемішуються. Яєчня-балакунка, до якої додається молоко або інша рідина, називається омлет.
омлет без молока
Енергія 196 ккал | |
---|---|
Білки 13,8 г | Вуглеводи 0,8 г |
Жири 14 г | Волокна г |