Ковбасна оболонка — упаковка для зберігання ковбасних виробів, яка надає їм форми та захищає від зовнішнього впливу, а також є носієм інформації для споживача.

Натуральна синюга Це їстівна кишкова оболонка, яка в процесі виробництва проходить сушіння та посол. Синюга добре зберігає колір, смак і запах копчення, має високу еластичність. Продукти в натуральній синюзі, як правило, дорожчі.

Колагенова оболонка для ковбаси застосовується для приготування домашньої ковбаси та ковбасних виробів усіх видів: ковбаса варена докторська, краківська ковбаса, ковбаса варена копчена, сервелат варена копчений, мисливські ковбаски до пива, сирокопчена ковбаса.

Оболонка паро-димо… Колагенова оболонка для сардельок і ковбасок, виготовляється зі спилка шкур великої рогатої худоби. Дуже міцна та еластична, ідеально підходить для виробництва всіх видів ковбас (Сиров'ялених, сирокопчених, варених, напівкопчених, варено-копчених…