Дуже сподобалася традиційна м'ясна страва півночі Італії, яка готується з телячої голяшки з круглою кісточкою. особуко. Все дуже просто – цей термін дослівно osso buco – кістка з отвором, шматок м'яса легко впізнається якраз по шматочку круглої порожнистої кістки гомілки, яка залишається в м'ясі при розрізанні.

М'ясо корейка – це спинна частина туші яловичини, баранини, але частіше свинини з кісточкою. Її ще називають свиняча котлета на кістки. Крім м'якоті, у продукті присутні ребра, невеликий відруб хребта та мінімум сала.

Тазостегновий висівок на кістки складається з кількох частин: огузок, оковалок, багаття і підборід. Ніжне м'ясо кульшового висіву використовують для смаження, запікання, варіння. З нього виходять прозорі бульйони, соковиті котлети та биточки, бефстроганів та біфштекс.

– ТІБОН СТЕЙК (T-BONE) – Називається так через кістки Т-подібної форми, що розділяє два шматки м'язів. На одній стороні найніжніша яловича вирізка (філе-міньйон), а на іншій жорсткіший, але від цього не менш смачний Стріплойн.