Високоякісна сублімована локшина – це саме рамен. Японська товста локшина. Тісто готують із борошна, солі та води, без додавання яєць. Діаметр пасти – 2-4 мм, колір білий. Sep 4, 2019
Крім відомих та поширених видів спагетті ще існує чорна локшина, зелена, червона та помаранчева, з додаванням чорнила каракатиці, шпинату, буряків та моркви відповідно.
- Пшенична локшина для WOK. …
- Локшина удон …
- Локшина змін …
- Локшина рамен …
- Локшина соба …
- Рисова локшина або фунчоза
Sep 27, 2018
粉丝, піньінь fěnsī, пал. феньси, повсякденні назви — «скляна, крохмальна, китайська локшина») – страва китайської, корейської, японської та інших азіатських кухонь, яка готується із сухої локшини (т.з. скляна локшина) з приправами з маринованого перцю та джусаю, моркви, редьки, цибулі та інших овочів.
Дуже часто на просторах інтернету та в меню різних ресторанів рисову локшину називають харусамі чи фунчозою. Але це не так. У Китаї рисову локшину називають гатяо (тонка та плоска локшина), лайфень (товста і кругла) або просто – рисова локшина.