Бронювання – попереднє резервування вільного столу в Ресторані на певну дату та час та із зобов'язанням Замовника прибути та/або забезпечити прибуття гостей у певну дату та час з метою отримати обслуговування в Ресторані.

Депозит за бронювання столика це – авансовий платіж за послуги ресторану, кафе, клуб або бар. Якщо фірма планує провести корпоративний вечір для співробітників у конкретному закладі, є можливість обговорити з його адміністратором дату і час події, а потім заздалегідь забронювати столик.

Аванс представляє форму передоплати, покликану зацікавити ресторан, гарантувати йому отримання грошей із боку замовника, відшкодувати майбутні витрати. У разі вашої відмови від послуг ресторану аванс буде повернено вам лише за вирахуванням фактичних витрат ресторану.