Равіолі Зазвичай равіолі менше традиційних пельменів. Ліплять їх із досить тонкого прісного тіста, надаючи форму півмісяця, еліпса або квадрата з фігурним обрізом краю.

Ось гід по пельменям народів світу.

  • Пельмені Достеменно невідомо, хто першим придумав загортати м'ясний фарш у прісне тісто і відварювати всю цю конструкцію. …
  • Вареники …
  • Хінкалі …
  • Манти …
  • Буузи …
  • Цзяоцзи …
  • Гедза …
  • Дім-сами

Буузи (пози) Буузи легко впізнати за формою, вони нагадують юрту: круглі та з отвором нагорі. Готують їх на пару, а їдять руками, акуратно надкушуючи збоку, щоби зберегти сік. Як начинку використовують різні види м'яса.