Равіолі Зазвичай равіолі менше традиційних пельменів. Ліплять їх із досить тонкого прісного тіста, надаючи форму півмісяця, еліпса або квадрата з фігурним обрізом краю.
Ось гід по пельменям народів світу.
- Пельмені Достеменно невідомо, хто першим придумав загортати м'ясний фарш у прісне тісто і відварювати всю цю конструкцію. …
- Вареники …
- Хінкалі …
- Манти …
- Буузи …
- Цзяоцзи …
- Гедза …
- Дім-сами
Буузи (пози) Буузи легко впізнати за формою, вони нагадують юрту: круглі та з отвором нагорі. Готують їх на пару, а їдять руками, акуратно надкушуючи збоку, щоби зберегти сік. Як начинку використовують різні види м'яса.