Каннеллоні (італ. cannelloni) – це італійська паста (великі макарони) у вигляді трубочок діаметром приблизно 2-3 см і довжиною близько 10 см. May 3, 2012
Конкільйони (Conchiglioni) – паста, що нагадує формою великі мушлі. У перекладі з італійської "раковина молюска". Їх можна фарширувати та готувати з соусом.
Макарони різної конфігурації
- Казеречче – ріжки.
- Фарфалете – форма метелика.
- Джемеллі – джгути з порожніми кінцями або тонкі спіральки.
- Conchiglie – конкільє – черепашки.
- Ньоккі або кавателлі -черепашки гофровані.
- Конкільєтте – невеликі черепашки.
- Conchiglioni – конкільйони – великі черепашки).
- Кампанелле – дзвіночки.
Каннеллоні – це макарони (паста) у формі порожнистих трубочок досить великого діаметру, які заповнюються різними начинками. Сьогодні ми готуватимемо каннелоні з соусом бешамель та начинкою з рикотти та шпинату.