Для очищення від можливого бруду ретельно пошпаруйте сало гострим ножем з усіх боків, не забуваючи і про шкірку. Очищене сало наріжте на шматки шириною 4 см., а потім ретельно з усіх боків натріть сіллю. Не шкодуйте сіль, сало ніколи не візьме зайвого та пересоленим не вийде.Feb 3, 2012

Проткніть сало ножем, вилкою або сірником. Якщо воно протикається легко або з невеликим опором, продукт заслуговує на ваше схвалення. Після покупки сало слід промити проточною водою, добре обсушити рушником і починати процес приготування.

Рекомендується сало перед засолюванням заморозити мінімум на добу. Якщо обернути при засолюванню в папір, також потрібно помістити в ємність, щоб не пересохла шкірка. Беріть частину сала, Що зі спини. Найкраще використовувати сало товщиною 3-4 див.

Сіль зіскребай перед вживанням. При засолюванню краще використовуй велику сіль. Мочити вже готове сало (або) мити) взагалі не рекомендую.