Нам потрібно розм'якшити шкаралупу за допомогою високої температури води, щоб її можна було легко розколоти. Налийте неповну каструлю води та висипте трохи горіхів. У киплячій воді шкаралупа волоських горіхів стане м'якою приблизно за 15-20 хвилин. Далі все тим же ножем піддаємо шкаралупу біля основи і розкриваємо стулки.

Безпечним способом освітлити ядро волоського горіха є бланшування. Бланшування (бланшування) горіха – короткочасна обробка продукту окропом або парою, щоб зняти шкірку. Бланширований горіх не вважається світлим ядром та його не продають у роздрібних мережах.

За допомогою перекису водню можна відмити свіжі плями від горіхів. Якщо руки не встигли стати коричневими, протріть тампоном місця забруднення. Нашатирний спирт має сильний запах, тому слід очищати руки з ним на балконі або в кімнаті, яка добре провітрюється.

Грецькі горіхи складно чистяться, але варто їх кинути в окріп, лушпиння знімається ідеально: перевіряємо

  1. Для перевірки доводимо до кипіння воду і опускаємо до неї горіхи.
  2. Проварюємо в киплячій воді рівно 4 хвилини. …
  3. У киплячій воді шкаралупа стала набагато м'якшою.