Безпечним способом висвітлити ядро грецької горіха є бланшування. Бланшування (бланшування) горіха – Короткочасна обробка продукту окропом або парою, щоб зняти шкірку. Бланширований горіх не вважається світлим ядром та його не продають у роздрібних мережах.
Приготування
- Гірчить насправді тоненька оболонка, що покриває все грецьке ядро горіха. …
- Пересипте ядра у велику ємність.
- Залийте їх холодною водою та промийте руками. …
- Зливаємо каламутну воду і міняємо на чисту стільки разів, скільки потрібно. …
- Потім залийте горіхи свіжою фільтрованою водою.
Занадто сухі грецькі горіхи можна повернути «до життя» в такий спосіб. Прямо в шкаралупі опустіть горіхи у солону воду (не надто солону) і потримайте так протягом шести днів. Вода відновить смак та структуру горіхівпросочитися через шкаралупу.