"Мартіні" змішують із кислими соками без м'якоті. Добре поєднуються з пряним ароматом цитрусовий, гранатовий та вишневий фреші. Виражений смак соку не зробить "Мартіні" водянистим, при цьому можна суттєво знизити фортецю.

Б'янко краще змішувати з апельсиновим та лимонним соком, червоні сорти (Россо, Розе, Росато) – з вишневим та гранатовим. Пропорції залежить від ваших переваг. Класичний варіант – розбавляти мартіні соком в пропорції один до одного або наливати в келих відразу дві частини соку. Джин та спрайт.

Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою їх можна вживати як закуску.

Правильні пропорції. У класичному варіанті мартіні із соком змішують у пропорції один до одного. У келих на 200 мл слід налити 100 мл мартіні та 100 мл обраного соку. Для зменшення міцності кількість соку поступово збільшують на власний розсуд.