В одному самбуку підпалюють та обертають на іншому близько хвилини. Потім лікер переливають, при цьому перший келих ставлять на блюдце з серветкою, в яку вставлена ​​трубочка. Самбуку випивають, після чого вдихають пари напою через трубочку та жують кавові зерна.

Алкоголь підпалюється. Через 7-10 секунд напій переливається в чистий келих, а тим часом порожній перевертається нагору дном на серветку. Самбука випивається одним ковтком. А потім через трубочку потрібно вдихнути ароматні пари із ємності, в якій трохи раніше гарно горів напій.

Самбуку наливають у першу склянку, підпалюють її, а потім переливають у другу і накривають тим, що звільнився. Таким чином склянка, що знаходиться зверху, почне збирати пари напою, що горить. Напій вважається готовим до вживання відразу ж, як згасне полум'я.

Підпаліть самбуку і дайте їй прогоріти протягом 10-15 секунд. Перелийте самбуку у рокс і накрийте коньячним келихом. Після того як самбука згасла, вона випивається залпом і закушується зернами кави. А келихом із парами слід закрити серветку з трубочкою, щоб вдихати пари.