Ricotta Stagionata, 170g Досить рідкісний сир, який зберігає інтенсивний запах свіжого молока і післясмак свіжоприготовленої рикотти. Структура компактна, молочно-білого кольору та солонувата на смак.

Перше, що відчуваєш, коли відкриваєш упаковку-це відмінний ЗАПАХ СУХОГО МОЛОКА! Вершковий та солодкуватий.

Одним із видів італійських молодих сирів є Рікотта. За консистенцією він нагадує сирний крем з дещо відчутним солодкуватим вершковим смаком. Цей незвичайний смак робить його інгредієнтом для різних блюд, таких як ніжні десерти, паста, піца, лазіння.

Традиційна італійська сир, отриманий із сироватки, – це Рікотта. Ніжна кремово-твірна структура, приємний солодкуватий смак і чудова здатність відтіняти і підкреслювати інші продукти та спеції роблять сир справжньою знахідкою для господарок. Розповідаємо, як можна використовувати рікотту у кулінарії.