Щоб риба зберегла форму під час смаження і не пристала до сковороди, її потрібно запанувати. Можна, можливо обваляти рибу тільки в борошні, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем. Такий смачний панцир допоможе залишитися соковитою і смачною рибі.

Панірувальні сухарі – готові або приготовлені самостійно із сухих шматочків хліба – захистять рибу від висихання, збережуть ніжність шматочків і додадуть приємну хрумку оболонку. Складна паніровка, що складається з яйця, борошна та сухарів. Рибу обвалюють у яйці, потім у муці, потім знову в яйці і покривають сухарями.

Але щоб у смажених продуктів, таких як риба або кільця кальмарів, після приготування була смачна і хрумка скоринка, перед смаженням їх слід обвалювати у борошні кукурудзяної дрібного помелу. Виходить приголомшливо апетитно: рудувата скоринка, дуже хрумка.