Найкращий метод зробити це – акуратно натиснути на центр пальцями. Щоб подивитися, чи не відскочить корж назад. Якщо пальці залишають невеликі сліди, то пиріг ще не готовий. Поверніть його в духовку щонайменше на 5 хвилин, перш ніж перевіряти знову.

Натисніть легко на бісквіт зверху долонею – він повинен пружинити. Проткніть бісквіт лучинкою в самому центрі. Вона має залишатися сухою. Поверхня готових дріжджових виробів має бути рум'яною, особливо якщо ви змастили її перед випіканням яйцем.

Лайфхак: щоб перевірити готовність пирога, потрібно встромити в нього сірник або зубочистку. Якщо він готовий, то деревна поверхня залишиться сухою і до неї нічого не прилипне.

Що робити, якщо бісквіт не пропекся Найчастіше проблема у високій температурі. Достатньо опустити бісквіт на нижню полицю та вирівняти жар, можливо, відключити верхній тен. На готовність перевіряємо зубочисткою. Якщо у рецептурі не було помилок, то все буде гаразд.