Купивши сковорідки, не поспішайте відразу їх використовувати. Спочатку повністю зніміть упаковку з виробу та вимийте їх м'якою губкою з рідким миючим засобом у теплій воді, висушіть. Після цього невеликою кількістю олії протріть поверхню антипригарного покриття. Виріб готовий до використанню!

Увага! Ніколи не прожарюйте сковороду з антипригарним покриттям! У цьому випадку псування виробу неминуча. У процесі використання слід використовувати кухонне приладдя з м'яких матеріалів – дерева, пластику або силікону.

Коли ви принесете з магазину нову сковороду з антипригарним покриттям, її слід вимити теплою водою, висушити, ненадовго поставити на вогонь, а після нагрівання змастити антипригарну поверхню олією. Таким чином ви продовжите термін служби посуду.

Сковороду з антипригарним покриттям теж миють теплою водою. Важливо переконатися, що на поверхні посуду немає подряпин та сколів. Традиційного прожарювання вона вимагає, оскільки захисний шар нанесений ще за виробництві. Після миття її нагрівають максимум до 200 градусів і змащують зсередини олією.