Пити в чистому вигляді кокосове молоко не рекомендується. Його щільна структура і жирність схожі з вершками, тому досить часто продукт використовують як добавку до кави. Кокосове молоко можна розбавляти водою та пити замість коров'ячого чи козячого.
Можна додавати його в каші та каву, готувати смачні молочно-фруктові шийки або пудинги з насінням чиа, морозиво та будь-які десерти. Сміливо замінюйте звичайне молоко або вершки на кокосове у будь-яких стравах та насолоджуйтесь дивовижним ароматом.
Дуже просто: потрібно банку опустити в миску з гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин. Цей процес можна прискорити, якщо банку поставити у вертикальному положенні в який-небудь посудину (вода в ньому має доходити до 2/3 висоти молока), відкрити її і масу, що розтоплюється, розмішувати ложечкою.