Для того щоб напій краще засвоювався, до нього додають ложку рослинної олії, трохи молока або вершків.. За бажання морквяний сік можна пити не в чистому вигляді, а поєднувати з іншими овочами та фруктами. Наприклад, селера, буряком або лимоном.08 Jan 2014

Свіжевижатий сік слід пити відразу ж, максимум – через півгодини (саме стільки часу він здатний зберігати свої вітаміни). Бажано пити морквяний сік натще і протягом години після не вживати продуктів, що містять цукор, крохмаль, вуглеводи

150 мл морквяного Фреш містить добову норму вітаміну А, який важливий для здоров'я шкіри, очей і роботи імунної системи. Він бере участь у синтезі білків, допомагає підтримувати здоров'я кісток та зубів. Вітаміни групи В нормалізують роботу нервової системи та регулюють процес росту волосся та нігтів.

Як потрібно пити морквяний сік, щоб каротин засвоївся

  1. Свіжовіджатий сік з моркви потрібно пити відразу ж, у крайньому випадку – за годину після його приготування.
  2. Протягом години після випитого напою не їжте їжі, що містить крохмаль, вуглеводи, борошно та концентрований цукор.