"Вогненний" спосіб подачі самбуки полягає в наступному. Беруть два однакові келихи для самбуки, один наповнюють. Потім самбуку підпалюють кілька секунд. Акуратно, щоб не загасити полум'я, переливають лікер у другу склянку.Jul 24, 2019

Підпалити самбуку сірником або запальничкою. Завдяки високій міцності лікер легко запалюється. Самбука має горіти синім полум'ям 5-10 секунд. Перелити палаючий напій у другий склянка, а першим накрити його зверху.

Алкоголь підпалюється. Через 7-10 секунд напій переливається в чистий келих, а тим часом порожній перевертається нагору дном на серветку. Самбука випивається одним ковтком. А потім через трубочку потрібно вдихнути ароматні пари із ємності, в якій трохи раніше гарно горів напій.

Зазвичай у чашку з гарячим напоєм додають трохи Самбуки, але можна просто запивати лікер кави або чай. Не наливайте багато лікеру – розрахувати дію міцного алкоголю у гарячому вигляді складно.