У своїй книзі Ентоні Вільям рекомендує випивати 0,5 літра свіжого соку селери натщесерце за півгодини до сніданку. Можна пити його як у чистому вигляді, так і додаючи до нього яблуко, моркву або петрушку.

Приготування: промийте селера і пропустіть стебла через соковитискач. Якщо у вашому будинку немає соковижималки, подрібніть стебла в блендері та процідіть через марлю. Пийте відразу після приготування для збереження всіх корисних речовин.

Своєрідний чарівний еліксир допомагає вивести токсини з кишечника, містить високу кількість антиоксидантів, сприяє підвищенню рівня енергії та гостроти розуму, а також покращує стан шкіри. Селера має особливу силу по відношенню до вірусів і бактерій, які присутні в організмі.

Від нього слід відмовитися людям, які страждають на тромбофлебіт, варикоз, схильність до кровотеч, оскільки він має здатність розширювати судинні стінки. Також його небажано вживати жінкам, що годують, і під час вагітності, особливо в останньому триместрі.