Пийте вино повільно, насолоджуючись кожним ковтком, перекочуйте вино в роті. Перед кожним новим ковтком провертайте вино у келиху насичуючи киснем. Біле вино ідеально пити дуже маленькими ковтками і дайте смаку осісти на рецепторах.Jul 1, 2017

Як правильно пити вино

  1. Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. …
  2. Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів. …
  3. Напівсолодке добре підкреслює смак різних десертів, фруктів та випічки. …
  4. Солодке вино подають із солодкими десертами, випічкою та фруктами.

Jan 30, 2018

Звичайно, в освіжаючий коктейль можна додати розрізаний стручок ванілі (особливо, якщо ви покращуєте шардоні або подібні вина), лимон, лайм, ягоди (навіть заморожені), шматочки фруктів та багато-багато колотого льоду.

Шість продуктів, які не поєднуються з вином

  • Шоколад Шматок шоколаду додає кілька смакових відтінків – включаючи шоколадний танін, жирність, солодкий та землистий присмак. …
  • Брюссельська капуста …
  • Спаржа …
  • Сир з пліснявою …
  • Суші …
  • Соєвий соус

Apr 24, 2018