Найбільш ефективний спосіб додати вогню в бичпакет — не сипати туди чорний чи червоний перці, а одразу щось серйозніше. Та ж «Срірача» розфарбує локшину не лише перцевими, а й часниковими нотами. З соусом гостріше важливо не переборщити – такого, як на картинці вище, досить буквально однієї краплі.

Свіжа зелень надає готової локшина тонкий смак і робить її корисною! Для цього досить дрібно нарізати кріп, кінзу, петрушку чи будь-яку іншу пряну траву. Також відмінно поєднується з дошираком обсмажена на вершковому або рослинному маслі зелена цибуля – виходить локшина азіатською.

– Класика: заварена локшина + хліб + майонез. А якщо змішати майонез із кетчупом, то вийде універсальний чудовий соус. Намазуєш його на хліб і виходить непогана добавка.