Щоб його ще посилити, експерти рекомендують разом з кавою додавати в турку четвертинку чайної ложки цукру.Jan 12, 2017

Заповніть дві невеликі ємності свіжої кавовий густою або меленою кавою і залиште їх на ніч у холодильнику. Для сильнішого аромату у каві можна додати кілька крапель ванільної есенції. Ще один нехитрий спосіб – ароматизовані ватяні кульки.

Привабливий та апетитний "фірмовий" аромат кава набуває за рахунок летких сполук, які утворюються в процесі обсмажування. Виникають вони завдяки реакції Майяра – хімічної реакції між цукрами та амінокислотами, що відбувається при нагріванні та призводить до цілого набору взаємопов'язаних хімічних перетворень.

Поставте на повільний вогонь каструльку з водою та скибочкою лимона або грейпфрута. Додайте улюблені трави – м'яту, лаванду чи квіти троянд. Не закривайте кришкою. Будинок наповниться м'яким приємним ароматом.